Zichtbaar op het internet

Onze webdesigner helpt je zichtbaar te worden op het internet met behulp van een website die aansluit op jouw onderneming.

Bij het bouwen van de website staat gebruiksgemak centraal. Zowel voor de bezoeker als voor jezelf. Daarnaast wordt er rekening gehouden met hetgeen wat jij wil uitstralen met je onderneming en is de website geoptimaliseerd voor alle formaat schermen. Na oplevering ontvang je een handige handleiding waarmee ook jij wijzigingen in tekst en afbeeldingen kunt maken. De webdesigner werkt nauw samen met de fotograaf en de tekstschrijver om de juiste uitstraling te realiseren.

Bekijk overige diensten
Webdesign
Lisa Aarntzen

Lisa Aarntzen

Webdesigner

Lisa helpt jou zichtbaar te worden op het internet met behulp van een website die aansluit op jouw persoonlijkheid en onderneming. Bij het bouwen van de website staan gebruikersgemak, zowel voor de bezoeker als voor jezelf, centraal. Hierbij vindt Lisa het belangrijk dat rekening wordt gehouden met hetgeen je wilt uitstralen met jouw onderneming. Omdat jij na afronding van de website natuurlijk ook zelf wijzigingen in je tekst of afbeeldingen wilt kunnen maken, krijg je van Lisa een gebruiksvriendelijke handleiding voor jouw website toegestuurd.

Naar de website

Volg Lisa op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen