Praktijkgericht en in een rustige setting

Onze trainers leren jou de rust vinden om te genieten van presenteren. Verwacht dus geen training waarin je leert om een PowerPointpresentatie te maken. Tijdens een training van 1 dag leer je vertrouwen te hebben in jezelf en wat jij te vertellen hebt aan de wereld. Dit alles gebeurt praktijkgericht en in een rustige setting.

De trainers weten en respecteren dat presenteren voor veel mensen moeilijk is. Daarom begin je rustig en mag je starten vanuit je eigen vertrekpunt. Groei is de doelstelling en dit kan voor iedereen verschillend zijn.

Bekijk overige diensten
Presenteren
Rob Verkerke & Edith Groenendaal

Rob Verkerke & Edith Groenendaal

Presentatiecoaches

Rob en Edith helpen jou graag jouw verhaal vanuit je hart te vertellen. Want dan klopt het! Het is hun overtuiging dat je zonder hulpmiddelen, bijvoorbeeld PowerPoint, een mooie presentatie kunt geven die de toehoorder raakt. Met praktische tips laten ze je oefenen en ervaren hoe dit werkt.

Natuurlijk weten en respecteren zij dat presenteren voor velen spannend is. Daarom willen ze je graag laten ervaren hoe je kunt vertrouwen op jezelf en jouw verhaal, contact kunt maken met je publiek en zelfs de rust kunt vinden om ook echt te genieten van presenteren.

Naar de website

Volg Rob & Edith op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen