Een duidelijke boodschap

Onze tekstschrijvers Linda en Petra redigeren of schrijven jouw teksten. Niet alleen zijn het foutloze Nederlandse teksten die lekker lezen, ze zijn ook gericht op jouw potentiële klanten. Zo komt je boodschap het best over. Daarnaast kun je feedback krijgen op de teksten in je LinkedIn–profiel zodat jij je ook daar beter kunt presenteren. Wij zijn van mening dat je online dezelfde uitstraling zou moeten hebben als in real life. Hiervoor werkt de tekstschrijver nauw samen met de webdesigner en de fotograaf.

Bekijk overige diensten
Tekstschrijver
Linda Schlief

Linda Schlief

Tekstschrijver

Linda helpt ondernemers en particulieren hun boodschap in heldere, correcte en gepaste taal over te brengen op de doelgroep. Als freelance tekstschrijver is ze ervaren in het schrijven van allerlei soorten teksten, voornamelijk voor op het internet. Op je website wil je natuurlijk dat potentiële klanten en geïnteresseerden snel zien wie jij bent en wat je voor hen kunt doen. Goede teksten kunnen daarbij een grote rol spelen! Ook in bijvoorbeeld blogs is het belangrijk om correcte taal en spelling te gebruiken. Daarnaast is het goed te weten op welke manier je je lezer kunt boeien en overtuigen. Linda redigeert en herschrijft, maar verdiept zich ook graag in nieuwe onderwerpen, bedrijven of personen om daar vervolgens mooie teksten over te schrijven!

Naar de website

Volg Linda op onderstaande social media:

Petra Steffens

Petra Steffens

Tekstschrijver

Zeg nou eerlijk; de lezer van nu heeft al genoeg te lezen op een dag, toch? Die lezer bij de hand meenemen door een tekst is wel het minste wat we kunnen doen als we onze boodschap opschrijven. Dat is waar Petra Steffens in gelooft. Het maakt de kans groter dat lezers tekst fijn en goed kunnen lezen, begrijpen én onthouden. Lezers die een boodschap goed begrijpen worden nou eenmaal eerder klant. Dat juichen wij ondernemers natuurlijk toe.

Petra is er voor jou als je hier hulp bij kunt gebruiken. Ze denkt enthousiast met je mee over jouw tekstuele uitingen. Petra is nieuwsgierig, leeft zich volledig in, stelt belangrijke en goede vragen en terwijl jij vertelt, luistert zij. Goed luisteren kan zij als geen ander. Met al haar lees-, luister- en schrijfervaring doet ze precies dat waar ze goed in is: spelen met letters, woorden en zinnen. Spelen met tekst & taal!

Naar de website

Volg Petra op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen