Effectief en efficiënt

Onze organsatieadviseur helpt jou graag bij het effectief en efficiënt inrichten van je bedrijfsvoering op een manier die bij jou past. Je kunt onder andere rekenen op hulp bij het vinden van een balans tussen werk en privé, het opzetten van je administratie, efficiënt plannen, het uitwerken van ideeën, doelen en prioriteiten stellen. Ook voor advies omtrent netwerken en acquisitie kun je bij de organisatieadviseur terecht. Je kunt de adviesgesprekken naar behoefte inzetten.

Bekijk overige diensten
Organisatieadvies
Ginie Knipping

Ginie Knipping

Organisatieadviseur

Ginie helpt jou graag bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsvoering op een manier die bij jou past. Want als zelfstandig ondernemer hoef je er echt niet alleen voor te staan! Ginie is zeer praktisch ingesteld en denkt in oplossingen. Zo kan ze samen met jou werken aan alle facetten die het ondernemerschap met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een balans tussen werk en privé, efficiënt plannen, het uitwerken van ideeën en het stellen van doelen en prioriteiten. Ook voor presentatie- en netwerktrainingen kun je bij haar terecht.

Ginies overtuiging en ervaring is dat je volop kunt genieten van ondernemen én succesvol kunt zijn als je onderneemt vanuit het hart. Daarom is ze graag jouw sparringpartner!

Volg Ginie op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen