Een passend logo

Onze grafisch ontwerper ontwerpt in overleg met jou een mooi en passend logo. Het begint met een kennismakingsgesprek waarbij jullie samen de wensen voor het logo bespreken. Vervolgens gaat aan de slag en legt je een aantal verschillende concepten voor. Uit deze conceptvoorstellen zal een richting gekozen worden van waaruit het logo verder uitgewerkt wordt. Daarna zal er in een correctieronde toegewerkt worden naar een definitief logo. Zodra het logo afgerond is, ontvang je het logo in bestanden geschikt voor internet en drukwerk.

Bekijk overige diensten
Logo ontwerp
Kim Lagerweij

Kim Lagerweij

Grafisch ontwerper

Kim Lagerweij houdt van mooie ontwerpen creëren en helpt je graag met je visuele communicatie. Of het nu gaat om affiches, boeken, flyers, brochures, logo’s, huisstijlen, magazines of illustraties. Als grafisch ontwerper geeft zij graag vorm aan deze communicatie-uitingen op een creatieve, aandachtige en verrassende manier. Ze maak inspirerende verhalen tastbaar.

Daarnaast ontwikkelt ze onder de naam ‘Pluk de dag’ creatieve groeipapiergeschenken voor de retail en groothandel. Ze wil de wereld op een duurzame manier mooier maken omdat de wereld een groot kado is. Daarom wil zij via haar producten mensen juist laten genieten van de kleine geluksmomenten in het leven.

Naar de website

Volg Kim op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen