Professionele foto’s

Onze fotograaf zorgt voor professionele profielfoto’s voor jouw website en social media. Ook het verzorgen van een fotoshoot op een locatie naar keuze behoort tot de mogelijkheden. Het is belangrijk dat jij je daarbij goed en ontspannen voelt. De foto’s kun je gebruiken om jouw website de uitstraling te geven die bij je past. Wij zijn van mening dat je online dezelfde uitstraling zou moeten hebben als in real life. Hiervoor werkt de fotograaf nauw samen met de webdesigner en de tekstschrijver. De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie.

Bekijk overige diensten
Fotografie
Kevin Knipping

Kevin Knipping

Fotograaf

Kevin is ervan overtuigd dat goede foto’s een professionele uitstraling geven aan jouw social media en website. Of hij nu foto’s van je maakt voor een profielfoto of een uitgebreide shoot doet voor je website; Kevin zorgt ervoor dat jij je goed en ontspannen voelt tijdens de fotoshoot. Het is namelijk belangrijk dat je op je foto’s (online) dezelfde uitstraling hebt als in real life.

Ook weet hij als geen ander bijeenkomsten sfeervol vast te leggen zonder dat men zich bewust is van zijn aanwezigheid. Dat de foto’s mooi aansluiten op de sfeer van de website en de teksten spreekt natuurlijk voor zich.

Naar de website

Volg Kevin op onderstaande social media:

Vragen? Neem contact op

Contact opnemen