Waarom Zeker Ondernemen?

Onderneem met plezier!
Je start je eigen bedrijf omdat je wilt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Toch komt er meer bij kijken dan alleen het uitoefenen van je vak. Denk aan de administratie, online zichtbaarheid, klanten werven, netwerken en financiën. Teveel tijd besteden aan zaken die je niet leuk vindt of waar niet het gewenste resultaat wordt behaald is dan al gauw een valkuil. Met als gevolg dat je minder tijd hebt om de dingen te doen die je écht leuk vindt en, niet onbelangrijk, waar je je geld mee verdient. Zeker Ondernemen helpt jou bij jouw uitdagingen zodat je efficiënt aan de slag kunt gaan en je bedrijf laat groeien op een manier die bij jou past.

Samen efficiënt aan de slag!
Wij zijn een team van zelfstandig ondernemers die hun kwaliteiten en vakgebieden bundelen, waardoor we jou als ondernemer goed kunnen ondersteunen en ontzorgen. Door nauwe samenwerking met verschillende professionals wordt veel tijd bespaard en kan jij met plezier, een ontzorgd gevoel en vol vertrouwen Zeker Ondernemen.

Bekijk alle diensten >>

Dienstverlening

Voorbeeld team

€1998,-
  • Webdesign
  • Logo-ontwerp
  • Fotografie
  • Teksten

Bovenstaand team is een voorbeeld. Bij Zeker Ondernemen stel je zelf een team samen. Zo werk jij met de dienstverleners die jij nodig hebt.

Maak kennis met ons team en de dienstverlening

Kijk hieronder welke dienstverlening we allemaal in huis hebben. Zoek je specifieke dienstverlening die je hier niet kunt vinden? Laat het ons weten! De kans is groot dat we je toch kunnen helpen.

Webdesign

Webdesign

Onze webdesigner helpt je zichtbaar te worden op het internet met behulp van een website die aansluit op jouw onderneming. Bij het bouwen van de website staat gebruiksgemak centraal. Zowel voor de bezoeker als voor jezelf.

Fotografie

Fotografie

Onze fotograaf zorgt voor professionele profielfoto’s voor jouw website en social media. Ook het verzorgen van een fotoshoot op een locatie naar keuze behoort tot de mogelijkheden.

Teksten

Teksten

Onze tekstschrijver redigeert of schrijft jouw teksten. Niet alleen zijn het foutloze Nederlandse teksten die lekker lezen, ze zijn ook gericht op jouw potentiële klanten. Zo komt je boodschap het best over.

Boekhouding

Boekhouding

Onze boekhouder helpt jou bij het opzetten of verder inrichten van jouw financiële administratie. De boekhouder geeft graag uitleg over het verwerken van inkoopfacturen en correcties, grootboeken, de btw-aangifte en al je overige vragen.

Sparringpartner

Sparringpartner

Onze sparringpartner helpt jou graag bij het effectief en efficiënt inrichten van je bedrijfsvoering op een manier die bij jou past. Je kunt onder andere rekenen op hulp bij het vinden van een balans tussen werk en privé, het opzetten van je administratie, efficiënt plannen, het uitwerken van ideeën, doelen en prioriteiten stellen.

Juridische hulp

Juridische hulp

Onze jurist is jouw partner op het gebied van juridische zaken. Je kunt de uren naar eigen behoefte invullen. De jurist kan je bijvoorbeeld helpen met het voldoen aan de AVG of het opstellen/controleren van algemene voorwaarden, een privacyverklaring, contracten, etc.

Logo-ontwerp

Logo-ontwerp

In overleg met jou wordt een mooi en passend logo ontworpen. Het begint met een kennismakingsgesprek waarbij jullie samen de wensen voor het logo bespreken. Vervolgens gaat onze grafisch ontwerper aan de slag en legt je een aantal verschillende concepten voor.

Financieel advies

Financieel advies

Onze financieel adviseur helpt jou om je persoonlijke en zakelijke financiële situatie af te stemmen op je wensen voor nu en voor de toekomst. Je kunt de uren naar eigen behoefte invullen. Tijdens de adviesgesprekken kun je al jouw financiële vraagstukken bespreken.

Training presenteren

Training presenteren

Onze trainers leren jou de rust vinden om te genieten van presenteren. Verwacht dus geen training waarin je leert om een PowerPointpresentatie te maken. Tijdens een training van 1 dag leer je vertrouwen te hebben in jezelf en wat jij te vertellen hebt aan de wereld.

Training netwerken

Training netwerken

Deze training is erop gericht te ontdekken welke manier van netwerken bij jou past en hoe jij het beste je verhaal kunt vertellen. Daarnaast gaat het erom je bewust te worden van jouw uitstraling. Of het nu gaat om een snelle “elevator pitch”, een één-op-één-gesprek waarin je vertelt wat je doet of het reageren op kritische vragen: wanneer jouw verhaal vanuit je hart komt, klopt het.

Training ‘Sales op een menselijke manier’

Training ‘Sales op een menselijke manier’

Verkoop is niks voor mij! Dat past niet bij mij! Is iets voor die snelle jongens. Herken je dat? Hoe kun je dan jouw klant helpen? Waarde toevoegen aan zijn onderneming of leven en daarvoor betaald worden. Gebruik kennis bewust en zoek naar verbinding.

Heb je ondernemersvragen of wil je nader kennismaken?

Neem dan gerust contact op via onderstaande knop.