Dienstverlening

Klik op onderstaande diensten voor meer informatie over de mogelijkheden.

Onze webdesigner helpt je zichtbaar te worden op het internet met behulp van een website die aansluit op jouw onderneming.  

Bij het bouwen van de website staat gebruiksgemak centraal. Zowel voor de bezoeker als voor jezelf. Daarnaast wordt er rekening gehouden met hetgeen wat jij wil uitstralen met je onderneming en is de website geoptimaliseerd voor alle formaat schermen. Na oplevering ontvang je een handige handleiding waarmee ook jij wijzigingen in tekst en afbeeldingen kunt maken. De webdesigner werkt nauw samen met de fotograaf en de tekstschrijver om de juiste uitstraling te realiseren. 

Onze fotograaf zorgt voor professionele profielfoto’s voor jouw website en social media. Ook het verzorgen van een fotoshoot op een locatie naar keuze behoort tot de mogelijkheden. Het is belangrijk dat jij je daarbij goed en ontspannen voelt. De foto’s kun je gebruiken om jouw website de uitstraling te geven die bij je past. Wij zijn van mening dat je online dezelfde uitstraling zou moeten hebben als in real life. Hiervoor werkt de fotograaf nauw samen met de webdesigner en de tekstschrijver. De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie.  

Onze tekstschrijver redigeert of schrijft jouw teksten. Niet alleen zijn het foutloze Nederlandse teksten die lekker lezen, ze zijn ook gericht op jouw potentiële klanten. Zo komt je boodschap het best over. Daarnaast kun je feedback krijgen op je LinkedInprofiel zodat jij je ook daar beter kunt presenteren. Wij zijn van mening dat je online dezelfde uitstraling zou moeten hebben als in real life. Hiervoor werkt de tekstschrijver nauw samen met de webdesigner en de fotograaf. 

Onze boekhouder helpt jou bij het opzetten of verder inrichten van jouw financiële administratie. De boekhouder geeft graag uitleg over het verwerken van inkoopfacturen en correcties, grootboeken, de btw-aangifte en al je overige vragen. Daarbij krijg je advies en tips die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangifte en ondernemersregelingen. Zo behaal jij optimaal voordeel.  

Onze organisatieadviseur helpt jou graag bij het effectief en efficiënt inrichten van je bedrijfsvoering op een manier die bij jou past. Je kunt onder andere rekenen op hulp bij het vinden van een balans tussen werk en privé, het opzetten van je administratie, efficiënt plannen, het uitwerken van ideeën, doelen en prioriteiten stellen. Ook voor advies omtrent netwerken en acquisitie kun je bij de organisatieadviseur terecht. Je kunt de adviesgesprekken naar behoefte inzetten.

Onze jurist is jouw partner op het gebied van juridische zaken. Je kunt de uren naar eigen behoefte invullen. De jurist kan je bijvoorbeeld helpen met het voldoen aan de AVG of het opstellen/controleren van algemene voorwaarden, een privacyverklaring, contracten, etc. Ook voor andere juridische vraagstukken kun je bij onze jurist terecht.

Onze financieel adviseur helpt jou om je persoonlijke en zakelijke financiële situatie af te stemmen op je wensen voor nu en voor de toekomst. Je kunt de uren naar eigen behoefte invullen. Tijdens de adviesgesprekken kun je al jouw financiële vraagstukken bespreken. Zaken die onder andere aan bod kunnen komen zijn; Hoe bereken je jouw uurtarief, wat zijn de gevolgen voor je privésituatie als je ziek wordt, hoe regel je jouw pensioen, welke risico’s loop je en welke verzekeringen zijn nodig of juist niet. Ook voor andere financiële vraagstukken of inzichten kun je bij de financieel adviseur terecht.

Onze trainers leren jou de rust vinden om te genieten van presenteren. Verwacht dus geen training waarin je leert om een PowerPointpresentatie te maken. Tijdens een training van 1 dag leer je vertrouwen te hebben in jezelf en wat jij te vertellen hebt aan de wereld. Dit alles gebeurt praktijkgericht en in een rustige setting. 

De trainers weten en respecteren dat presenteren voor veel mensen moeilijk is. Daarom begin je rustig en mag je starten vanuit je eigen vertrekpunt. Groei is de doelstelling en dit kan voor iedereen verschillend zijn. 

Deze training is erop gericht te ontdekken welke manier van netwerken bij jou past en hoe jij het beste je verhaal kunt vertellen. Daarnaast gaat het erom je bewust te worden van jouw uitstraling. Of het nu gaat om een snelle “elevator pitch”, een één-op-één-gesprek waarin je vertelt wat je doet of het reageren op kritische vragen: wanneer jouw verhaal vanuit je hart komt, klopt het. Leer je een pitch uit je hoofd, of ga je in gesprek met je publiek? In deze training ga je ontdekken welke vormen van netwerken en pitchen er bestaan en wat het beste bij jou past.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het schrijven van een kloppende blog. Of je nu kennis wilt delen op je bedrijfswebsite, jouw opinie wilt delen met je lezers of baanbrekende ideeën presenteert, je hebt je lezers nodig. Wanneer jouw blog niet klopt haken zij al snel af, of ze beginnen er niet eens meer aan. Hoe zorg je nu dat je jouw verhaal op je lezerspubliek overbrengt? En wat is dat dan: een kloppende blog? 

Maak een keuze uit bovenstaande dienstverlening en stel je eigen team samen. Je kunt ook een van onze starterspakketten kiezen of contact opnemen voor een advies op maat.

Zoek je specifieke dienstverlening die je hier niet kunt vinden? Laat het ons weten! Dan kijken we in ons grote netwerk of we iemand kunnen vinden die je kan helpen.

Overzicht van dienstverlening die we aanbieden in pakketten